برخی از بیماری ها باعث می شوند که وزن تان اضافه شود اما این بیماری ها کدام هستند وچرا سبب چاقی و اضافه وزن می شوند با این مقاله همراه شوید تا بااین بیماری ها بیشتر آشنا شوید .
برای مشاوره در زمینه لاغری موضعی کلیک کنید.
چاقی و کم کاری تیروئید :

باید بدانید که تیروئید غده ای پروانه شکل در گردن شماست. تیروئید به دلایل مختلف می تواند ترشح هورمون ها را متوقف کند یا کاهش دهد که به افزایش وزن منجر می شود. کاهش ترشح هورمون ها توسط تیروئید به نازک شدن موهای شما و خشکی پوست منجر می شود. احساس سردی، خستگی، یبوست و حتی افسردگی می تواند از دلایل کم کاری تیروئید باشد. آزمایش ها به سادگی تایید می کنند که دچار کاهش ترشح هورمون های مربوط به غده تیروئید هستید. در صورتی که مشکل کم کاری تیروئید داشته باشید، داروها به افزایش ترشح هورمون ها از این غده کمک می کنند. فراموش نکنید یکی از عوامل دخالت کننده در کم کاری یا پرکاری تیروئید که بیماری محسوب می شود، تنش و استرس است.
چاقی و دیابت :
توجه داشته باشید که بسته به نوع بیماری دیابتی که دارید می توانید با ترکیبی از رژیم غذایی، ورزش و استفاده از داروها یا انسولین به بهبود این بیماری کمک کنید. ترشح انسولین، به بدن کمک می کند تا انرژی ذخیره کند. در صورتی که انسولین زیاد در بدن وجود داشته باشد باعث ذخیره هر چه بیشتر مواد غذایی به شکل چربی می شود. ترشح زیاد انسولین یا تزریق زیاد انسولین وسوسه به خوردن را زیاد می کند. زیرا با ترشح زیاد از حد انسولین، قند خون زودتر پایین می آید و انسان به خوردن تمایل پیدا می کند. هنگامی که فرد در معرض پیش دیابت قرار می گیرد با خوردن غذاهایی که قندشان کمتر است و تحرک کافی می تواند از چاقتر شدن جلوگیری کند.
چاقی و استروئیدها :
این داروها برای آرتروز نیز تجویز می شود. دوز بالای این داروها و مصرف زیاد در طولانی مدت باعث می شود علاوه بر تمایل به خوردن بیشتر، بدن تان دچار تورم شود. همه این عوارض باعث اضافه وزن بدن می شود. در صورتی که پزشک برای شما این داروها را تجویز می کند و متوجه افزایش وزن تان شدید بهتر است با پزشک تان م کنید.
چاقی و افسردگی :
احتمالا می دانید که چاق شدن از عوارض جانبی و فیزیکی افسردگی هستند. افراد مبتلا به این اختلال خلقی اغلب ترشح سطوح بالاتر هورمون استرس ( کورتیزول ) را در بدن خود تجربه می کنند. این افراد اغلب دارای شکم بزرگتری هستند. درگیری فکری با مسئله خوردن و تلاش کردن برای کاهش وزن و نتیجه نداشتن تلاش ها خود یکی از عوامل بروز افسردگی می شود. این حالت شما را از تفکر هوشمندانه دور می کند و باعث می شود تمایلی به ورزش کردن نداشته باشید. بعضی از داروها برای دوران افسردگی مناسب هستند و می توانند به بهبود روانی فرد افسرده کمک کنند. اگر افسردگی در حدی باشد که توانایی حرکت را از شما گرفته باشد یا مانع کاهش وزن شما باشد، بهترین گزینه م با درمانگر ذهن و روانشناس است.
چاقی و بی خوابی :
باید بدانید که افرادی که شب ها معمولا کمتر از ۶ ساعت می خوابند بدنشان راحتتر چربی ذخیره می کند. ۸ ساعت میزان مناسبتری برای خوابیدن است. کمبود خواب باعث می شود بدن شما بیش از حد هورمون های کورتیزول و انسولین تولید کند که منجر به افزایش وزن می شود. هورمون هایی که باعث گرسنه شدن می شود در مواقعی که دچار کمبود خواب هستیم بیشتر ترشح می شود. در چنین مواقعی افراد تمایل دارند از مواد غذایی حاوی چربی و نشاسته استفاده کنند تا حس گرسنگی از بین برود که منجر به افزایش وزن می شود.
چاقی و یائسگی :
به این نکته توجه کنید که کاهش ترشح هورمون استروژن در دوران یائسگی منجر به تجمع چربی بیشتر در اطراف شکم می شود. اما هورمون ها تنها علت نیستند. تب های یکمرتبه، مشکلات خواب و کاهش تمایلات جنسی می توانند در شیوه خوردن صحیح و تحرک تاثیرگذار باشند. اگر از خواب خوب محروم هستید یا احساس افسردگی می کنید و به جای تغذیه از مواد غذایی مناسب و سالم دوست دارید شیرینی جات مصرف کنید، همه می توانند از علائم یائسگی باشند.
چاقی و سندرم تخمدان پلی کیستیک:
می دانید که یکی از علامت های وجود این بیماری در بدن ن، اتفاق نیفتادن عادت ماهانه است. یکی دیگر از این علائم وجود مو به صورت غیر طبیعی بر روی صورت یا بدن می باشد. آکنه یکی دیگر از عوارض این بیماری است. کیست ها در تخمدان شما ممکن است رشد کنند. ترشح بیش از حد آندروژن می تواند باعث بروز این بیمار شود. معمولا افرادی که دچار این بیماری می شوند به راحتی وزن شان زیاد می شود زیرا مقاومت انسولینی به وجود می آید که منجر به افزایش وزن می شود. پزشک یا متخصص تغذیه مجرب می تواند به شما کمک کند تا هورمون های خود را به حد تعادل برسانید.
چاقی و کوشینگ :
به این نکته هم توجه کنید که معمولا هورمون کورتیزول به حفظ فشار خون و قند خون در محدوده سالم کمک می کند. گاهی غدد فوق کلیوی بیش از حد هورمون استرس ترشح می کنند که به ذخیره چربی شکمی و پایین گردن منجر می شود. ممکن است در بدن کبودی ایجاد شود. ممکن است اندام های ضعیف و لاغری در بدن داشته باشید و متوجه شوید بدن تان بدون اینکه بدانید کبود شده است. پزشکان علت را تشخیص می دهند و در صورتی که لازم بود از شیمی درمانی، تابش درمانی و دارو درمانی برای کاهش کورتیزول استفاده می کنند.
چاقی و سندرم متابولیک:

سندرم متابولیک شامل گروهی از مشکلات است که برای سلامتی بسیاری از افراد فوق العاده خطرناک می باشد. این بیماری شانس بروز بیماری های قلبی، سکته مغزی و دیابت را افزایش می دهد. فشار خون، قند خون، کلسترول و چربی بدن در چنین مواقعی در حد خطرناکی بالاست. ممکن است علائمی به جز ذخیره چربی زیاد در اطراف شکم تان وجود نداشته باشد، با این حال وجود چربی زیاد در ناحیه مرکزی بدن فوق العاده خطرناک است. مدیریت وزن با داشتن یک سَبکِ غذایی سالم و انجام ورزش های نه چندان سخت کمک می کند تا سندرم متابولیک بهبود یابد.
برای مشاوره در زمینه لاغری موضعی کلیک کنید.
لاغری و رژیم هورمون ,بیماری ,ترشح ,چاقی ,زیاد ,تیروئید ,ترشح هورمون ,کاهش ترشح ,سندرم متابولیک ,کاری تیروئید ,مواد غذایی ,زمینه لاغری موضعی منبع
درباره این سایت