محققان دریافتند که حداقل در مورد دور کردن سرماخوردگی، کیفیت خواب از مدت زمان کلی خواب مهم تر است. شرکت کنندگانی که نمره کیفیت خوابشان در دوره چهارده روز قبل از دریافت ویروس سرماخوردگی پایین بود ۵ / ۵ برابر بیش از بقیه احتمال ابتلا به سرماخوردگی را داشتند. «کیفیت خواب با اختلاف زیادی بر کمیت آن می چربد. » در ابتدا خودتان را برای خواب با کیفیت آماده کنید. به تغذيه، فعالیت و محیط تان توجه کنید. سپس سعی کنید تا طول مدت خواب تان را افزایش دهید.

برای مشاوره در زمینه لاغری موضعی کلیک کنید.

*هر وقت به گاه می روید، اول از سبزی ها و میوه های پرنگ و براق شروع کنید.

*وقتی این احتمال وجود دارد که چیزی مزاحم برنامه مرتب خواب شما شود، از قبل طوری برنامه ریزی کنید که مطمئن شوید خواب خوبی خواهید داشت.

*همچنان که تغییراتی در جهت خواب بهتر انجام می دهید، پیشرفت خود را اندازه بگیرید. زمانی که به رختخواب می روید و ساعتی را که بیدار می شوید یادداشت کنید، سپس به کیفیت خواب تان از ۱ تا ۱۰ نمره بدهید.

یک شلوار جین جدید بپوشید

Young people jumping on Mission Beach, San Diego, California, USA

داشتن ژنهای بد بهانه خوبی برای انتخاب سبک زندگی ناسالم نیست. من وضعیت نادری دارم که مساوی باختن در بخت آزمایی ژنتیک است. با این حال بدترین کاری که می توانم انجام دهم، سرزنش کردن ژن هایم و استفاده از آن به عنوان بهانه ای برای انتخاب های نادرست است. اگر بنا داشتم عمری را در حال سرزنش کردن ژنهایم بگذرانم و نقش یک قربانی را بازی کنم، همه چیز خیلی بدتر می شد.

آن طور که دانشمندان نشان می دهند، انتخاب هایی که در شیوه زندگی می کنید می تواند در سطح ژنها تغییرات سریع و عمده ای به وجود بیاورد. حتی اگر سابقه خانوادگی چاقی با بیماری قلبی داشته باشید، بازهم می توانید از فواید تغذيه بهتر، فعالیت بیشتر و خواب خوب بهره مند شوید. تصمیم های شما در مورد شیوه زندگی حتی از زمینه ژنتیکی تان هم تأثیرگذارترند. براساس یک مطالعه روی ۲۰ هزار نفر بزرگسال، داشتن فعالیت با کاهش ۴۰ درصدی در استعداد ژنتیکی چاقی همراه است. به رغم این که ژن ها می توانند چاق شدن را آسان کنند، نمی توانند جلوی شما را بگیرند که سالم زندگی کنید.

یک آزمایش دیگر نشان داد در شرکت کنندگانی که به مدت سه ماه اصلاحات اساسی و عمده ای در سبک زندگی خود به وجود آورده بودند، از رژیم غذایی گرفته تا فعالیت بدنی، تغییرات زیادی در فعالیت حدود ۵۰۰ ژن به وجود آمد. ژن های بازدارنده بیماری ها فعال تر شده بودند و فعالیت ژنهای ایجاد کننده بیماری ها کمتر شده بود. حتی یکی از قوی ترین جهش های ژنتیکی که باعث ایجاد بیماری قلبی می شود قابل اصلاح است. مصرف زیاد میوه و سبزی اثر این جهش را که انسان مستعد بیماری قلبی عروقی می شود تقریبا خنثی می کند. گرچه شما نمی توانید ژنهای تان را کاملا تغییر بدهید، به وضوح می توانید حالت آنها و تأثیراتی را که در پی آن در طول زندگی بر سلامتی تان می گذارند تغییر دهید. شما قطعا نمی توانید تاریخچه خانوادگی خود را تغییر دهید، اما می توانید با انتخاب های بهتر امروز، «آینده خانواده تان را تغییر دهید».

اندازه گیری شما را به حرکت بیشتر وامیدارد

در سال ۲۰۰۸، ابزاری کوچک برای اندازه گیری تعداد قدم ها و فعالیت روزانه ام به نام فیت بیت م. این ابزار به اندازه یک رژلب بود. همه کاری که باید انجام می دادم این بود که آن را به کمرم وصل کنم یا در جیبم بگذارم. هر وقت که در حال راه رفتن از یک حسگر بی سیم رد میشدم، این وسیله اطلاعات مرا به یک وب سایت می فرستاد. علاوه بر این میزان کلی گامهایی را که برداشته بودم روی یک صفحه دیجیتال کوچک نشان می داد که در نتیجه، می توانستم میزان پیشرفتم در طول روز را بررسی کنم.

در آن زمان، این یک روش انقلابی برای ردگیری قدم ها، طول مقداری که راه می رفتم و درصدی از روز بود که فعال بودم. زمانی که شروع به اندازه گیری پیشرفتم کردم، تنها دو مايل (معادل 2/3 کیلومتر) در روز راه می رفتم. بعد از دنبال کردن این روش اندازه گیری طی بیش از ۴ سال حتی در روزهایی که کم تحرک هستم، حداقل ۵ مایل (معادل ۸ کیلومتر) راه می روم. اگر شروع به اندازه گیری تعداد قدم ها و طول مسافت پیاده روی ام نکرده بودم، هیچ راهی وجود نداشت که درحال حاضر این قدر پرتحرک و فعال باشم. یک راز کوچک علوم اجتماعی و پزشکی این است که اندازه گیری به خودی خود به میزان زیادی باعث پیشرفت می شود. وقتی که محققان در روند یک آزمایش برای مطالعه اثر یک عامل مداخله کننده معین بر نتیجه آن، از شرکت کنندگان می خواهند که فقط یک نتیجه مشخص را پیگیری کنند و اندازه بگیرند، خود این اندازه گیری به پیشرفت نتایج کمک می کند. در حالی که این مسئله برای آزمایش های علمی محدودیت ایجاد می کند، شما می توانید از آن به نفع خود استفاده کنید.

اگر می خواهید میزان تحرکتان را افزایش دهید، اندازه بگیرید که چه قدر حرکت می کنید. وقتی در یک آزمایش کنترل شده تصادفی از افراد می خواهند که یک گام شمار به خود ببندند، به طور متوسط روزی یک مایل بیشتر راه می روند و سطح فعالیت کلی آنها تا ۲۷ درصد افزایش پیدا می کند. شاخص توده بدنی (BMI  )کاهش پیدا می کند و فشار خون آنها پایین می آید.

برای مشاوره در زمینه لاغری موضعی کلیک کنید.

لاغری و رژیم اندازه ,خواب ,فعالیت ,زندگی ,گیری ,توانید ,اندازه گیری ,بیماری قلبی ,برای انتخاب ,سرزنش کردن ,شیوه زندگی ,زمینه لاغری موضعی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سایت 24 مووی | 24movie.org | دانلود رایگان فیلم و سریال تخفیف پورتال مهندسین عمران دلنوشته های از جنس تنهایی موبو نیوز سایت پارس انگلیش روستای خوراوند